Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ MITT HJÄRTA

Hejsan allesammans!

Jag har spenderat alla mina dagar sen onsdags med Filip och nu har han åkt hem och lämnat kvar mig här i Älmhult! Haha nej, de lät lite för dramatiskt men känns så himla konstigt att vara ifrån varandra. Känns nästan som vi bor med varandra nu för tiden, så mycket tid spenderar vi tillsammans!

Så vad händer denna veckan då? Anna åkte till Spanien igår och är borta hela veckan och Filip åker till Spanien han också på fredag. Men jag har en del planerat ändå! En och annan fika, lite shopping och sen ska jag och Lovisa försöka dra ihop något kul i helgen.

Nu ska jag faktiskt stänga ner här och försöka sova, för första gången på sommarlovet hitils måste jag ställa klockan för att ta mig till tandläkaren tidigt imorgon i följd med lunch hos mormor. Måste även inom någon affär och handla lite nödvändigheter! Var mer att tänka på än vad jag trodde med att vara hemma själv, nu är det två veckor kvar och sen är la familia hemma igen!

Godnatt,

Världens finaste kille, som gör mig till den lyckligaste i världen!

/Olivia

+ VÄXJÖ

Hejsan!

Louise kom ju upp till mig i måndags och åkte hem idag vid lunch, vi har hunnit med en del på tiden hon var här! Allt från fikor till sena vinkvällar! Var mysigt att catcha upp lite igen då vi inte träffas allt för ofta längre. 

Just nu sitter jag hemma hos Filip och väntar på att han ska komma hem ifrån jobb och gym, Lovisa har även varit här en stund och hållt mig sällskap! Det blir nog en rätt lugn kväll för mig och Filip och imorgon åker vi tillbaka till Älmhult igen. Mycket åkande fram och tillbaka hela tiden haha...

Har inte så mycket mer intressant att skriva just nu tyvärr, men kollar in här imorgon igen! Kramisar

Fina louise igårkväll!

/Olivia

+ WANTIE 2

Hittade dessa skorna inne på Topshop i Stockholm när jag var där för en vecka sedan. Ångrar något enormt att jag inte köpte dem, får beställa från internet istället!

/Olivia

+ WANTIE

Har länge letat efter ett basketlinne som är roligt och färglatt, tror äntligen jag hittat ett! Var inte det här hur fräckt som helst?!

/Olivia

+ SEN SIST...

...Har jag firat studenter, varit på Öland, sett One direction, varit i Stockholm och bara njutit av att sommarlovet är här!

 /Olivia

+ NU JÄKLAR

Hej på er!

Nu har jag bestämt mig, jag har all tid i världens så varför inte börja blogga igen! Hoppas ni fortfarande vill följa mig och höra om allt jag har att berätta, även ifall det inte alltid är så super intressant!

Min familj åkte iväg till Turiket tidigt imorse, jag har valt att stanna hemma vilket resulterar i att jag har huset för mig själv nu i 3 veckor. Hoppas jag klarar mig, det ända är att jag är så sjukt mörkrädd så måste hitta någon att sova med varje natt haha... Men Anna ska flytta in här med mig, vi kommer nästan bli som sambos! Jag menar klockan är bara 9 på morgonen och jag har redan tänt vart ända lampa som finns i huset!

Annars rullar livet på som vanligt, tänkte visa lite bilder på vad jag gjort sen jag var här inne och skrev senast i ett inlägg. Ni får gärna komma med tips på vad det är ni vill läsa osv, vill såklart att ni ska gilla att kolla in här då och då. Hoppas detta blir bra nu! PUSS♥

/Olivia