Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ HELLO

Hejsan! :)

Längesen jag var här inne och skrev... nu igen... haha! Har så sjukt mycket nu innan sommarlovet så måste lägga all engeri jag har på skolan och sedan måste jag vila ut när jag har lite tid över, hoppas jag lyckas vara inne här mer och skriva under sommaren!

Jag har så himla mycket planerat nu, känns som jag har varje dag under första halvan av sommaren planerad!

Redan imorgon åker nog jag och Filip över till Öland och stannar där hela helgen, ska bli skönt att komma bort lite men synd att vädret inte ska bli så bra... Sedan har jag flera datum bokade i kalendern.

3 Juni åker jag och Anna till Höllviken

4 Juni är det student

5 Juni är det också student

7 Juni åker vi tillbaka till Växjö igen

8 Juni fyller Oskar år och då ska vi fira honom

10 Juni är det ännu en student

12 Juni har mina små syskon skolavslutning och senare på kvällen åker jag mot Stockholm

14 Juni har jag blivit medbjuden på one directions konsert av min söta lillasyster

15 Juni åker vi tillbaka till lilla hultet igen

20 Juni - midsommar

23 Juni - 14 Juli har jag huset för mig själv

Ja, det är det som är in planerat inför sommaren just nu och jag ser faktiskt fram emot det! För en gångs skull händer det rätt mycket och det är inte skolrelaterat, kan det bli bättre?!

Hoppas ni har det bra, ska försöka bli bättre på att kolla in här! PUSS

/Olivia

+ LÄNGESEN SIST

Hejsan, nu var det ett tag sen jag var här inne och skrev... igen... 

Det är så himla svårt att hålla igång med bloggandet på riktigt just nu, hur mycket jag än vill det så funkar det inte tyvärr. Jag har väldigt mycket i skolan nu innan vi tar sommarlov, jag är nästan aldrig hemma känns det som, tiden blir knapp då jag prioriterar andra grejer. Ja det är rätt många grejer som gör att mitt bloggande blivit som de nu blivit, men vad har hänt sen sist då?

Jag har varit en sväng nere i skåne för valborg firande, var så himla kul att träffa alla där igen! Måste bli bättre på att hälsa på!

Filips mamma har fyllt 50 och då vankades de 50 års fest som pågick långt över midnatt med kanske en eller två drinkar för mycket haha...

Min fina tjejkompis Lovisa har fyllt år, vi var ett gäng som firade henne med god mat och förfest innan vi drog vidare ut på kvällen!

Har även hunnit med en till utgång där emellan och lite andra festligheter!

Annars har skolan flytit på som vanligt fast med rätt många lediga dagar, jag har umgåtts mycket med mina nära och kära och nästan flyttat till Växjö känns det som haha... Men jag trivs i Växjö, tycker det är en mysig stad som är lagom stor med en hel del trevliga människor! :)

/Olivia