Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ KVÄLLSSNACK & PH

/Olivia

+ TISDAG...

Denna tisdagen kan nog ta priset för den lugnaste tisdagen i världshistorien! 

Vaknade upp hemma hos min man och njöt av att vara ledig och ha sovmorgon framför tvn i soffan, tog tåget hem till Älmhult igen vid 3 tiden och har sedan dess varit placerad i min säng under täcket. Snart väntas det kvällsmat här hemma i följd av lite serie tittande och plugg. Fick nyss reda på att vår lektion imorgon också är inställd precis som idag vilket leder till ännu en ledig dag och sovmorgon, jag klagar verkligen inte! 

Hoppas ni får en mysig kväll guys, del 2 av studentfesten kommer upp senare ikväll så håll utkik! :)

Kramisar.

Så jäkla wild n crazy

/Olivia

+ NEW IN - INDISKA

/Olivia

+ VÄXJÖ STUDENT 2015

/Olivia

+ vardagligt

Hej sötisar! 

Sitter just nu hemma hos Filip och tar det lugnt med Anna vid min sida, vi fick låna lägenheten för lite plugg och om några timmar ska Anna på andra äventyr och jag ska fortsätta kvällen här hemma med min man.

En ny vecka har nu börjat och den startades i skolan med en psykologiredovisning i följt av engelska-grammatikprov, gick hyfsat så hoppas på att resultatet blir åt de bättre hållet! Efter skolan strosade jag och Anna runt i stan ett tag vilket resulterade i en ny klänning jag mer än gärna välkomnar till min garderob. Förresten kommer bilder från studentfesten upp inom en snar framtid så håll utkik!

Kramisar:)

/Olivia

+ TORSDAG MORGON

Godmorgon på er! :)

Kom precis hem efter en runda med Macki i skogen, blev förvånad över hur fint väder det var idag! Hade tagit på mig lager av tröjor och vinterjacka för jag trodde det skulle vara iskallt som de andra morgonarna, men där hade jag fel! 

Ska alldeles strax pallra mig ner till köket för att käka lite frukost och sen sätta igång ett avnsitt lost. Kan bara ta det lugnt nu fram tills 4 då det är dags för jobb och sen måste jag stressa iväg till Växjö direkt efter för festligheter, tror denna kvällen kommer bli hur kul som helst! Är så taggad så jag snart spricker!

/Olivia

 

+ 21.15

Hola!

Sitter ny duschad i min säng med morgondagens väska packad och kan därför nu ta det lugnt resten av kvällen, skönt!

Imorgon vankas det ju studentfest och som jag är taggad inför den nu, ska bli så kul att bara koppla av tankarna på skola, jobb osv och bara ha riktigt kul med härliga människor! Bestämt mig för att vara en blandning av lite amerikanska sporter med basketlinne, converse, håret uppsatt stramt med en rosett och två "rugby" sträck i anisktet! Får se hur resultatet av det hela blir imorgon :)

Hoppas ni haft en bra dag och får en lika bra imorgon, kramisar!

 Två från dagen,

/Olivia

+ MORNING!

Godmorgon sötisar,

Jag har varit uppe ett bra tag nu, hunnit med en god frukost, en lång morgonrunda med Macki och även sminkat till mig lite! Dagen idag kommer se väldigt lugn ut fram tills 4 då det är dags att hämta H på internationella skolan (spanska familjens son). När familjen är hemma igen och jag kan lämna över honom till dem igen ska jag nog träffa Anna på en pw innan jag ska tillbaka hem för gott käk med familjen. 

Har ni förresten tips på vad ni vill läsa mer/mindre om här får ni gärna kommentera det då jag känner att jag är påväg in i en liten bloggtorka igen...

Kramisar :)

 Lilla jag idag

/Olivia

+ NIGHTY

Tänkte bara lite snabbt kolla in här nu innan PH och säga godnatt till er! 

Som jag trodde har jag sovit ett bra tag sen jag kom hem från skolan, förhoppningsvist lyckas jag somna senare ändå men om jag inte skulle göra det är det inte hela världen då jag är ledig imorgon! Annars har kvällen spenderats med la familia framför tvn, en långrunda med Macke har också hunnits med och lite varmchoklad efter det. Mysig kväll helt enkelt!

/Olivia

+ YESTERDAYS BIRTHDAY GIRL

/Olivia