Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ HALVA APRIL

Godmorgon sötisar,

Idag vaknade jag av larmet kl 06 och kände att jag bara ville stanna kvar i sängen. Varit hängig enda sen jag hade halsfluss så vet inte om det är att viruset inte riktigt gått ur kroppen eller vad kan vara., är konstant trött och känner mig febrig. Jag ringde i alla fall in till skolan och sjukanmälde mig och sov sedan vidare några timmar. Vaknade sedan av ett mail från läraren där det stod att vår lektion idag var inställd, så win-win för mig som stannade hemma :)

Dagen kommer dock gå ut på att plugga lite och sedan vid 4 börjar jag jobba som vanligt. Det är fortfarande grått och trist ute och jag undrar vad de fina vädret vi hade över påsken har tagit vägen? Vill skippa höstkappan, stora klumpiga skor och kunna gå ut med min trenchcoat och brillorna på huvudet.

Hoppas ni får en bra dag :) KramisarBild i repris,

/Olivia

+ NEW IN - TRIANGL

/Olivia

+ NIGHTY

/Olivia

+ svart, grått & vitt

Har mycket att stå i för tillfället och bloggen hamnar åt sidan fram tills det lugnat ner sig lite... Ett nationella prov blev idag avklarat och nu återstår det bara ett muntligt i svenska och matte delen. Det är bara två månader kvar nu tills jag lämnar gymnasiet bakom mig för gott och det känns så jäkla skönt, låt tiden gå snabbt!!

Efter skolan gick jag en runda i stan och fick med mig det ena och det andra, tog tåget hem mot Älmhult vid 2 och nu väntar jag på att en timme ska gå innan det är dags att jobba. Vi hörs :)

Gladaste paret i stan eller? haha...

/Olivia

+ HELLO

Hej kompisar,

Efter mycket tjat är jag nu tillbaka här igen. Det är inte det att jag inte har velat vara inne här och skriva men min inspiration har verkligen legat nere på botten och sedan har min dator varit sönder sen ett tag tillbaka. Så vad har hänt sedan sist då? Jo jag har äntligen tagit tummen ur röven och åkt ner till Höllviken några dagar och hälsat på, det var så välbehövligt att komma iväg från småland ett tag och få lite ny energi från efterlängtade vänner! Annars har mitt liv inte varit mer spännande, ett påsklov har passerat och jag har legat hemma sjuk en vecka med halsfluss. Min träning har pågrund av att jag var tvungen att gå på antibiotika i nästan två veckor försvunnit ur mitt liv men nästa vecka ska jag ta tag i det igen för att jobba upp en bra kropp inför sommaren. Hoppas motivationen fortfarande finns där!!

Hoppas ni haft det bra och får en fortsatt trevlig vecka :) Kramisar/Olivia