Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ FAMILJEFESTIVALEN

Godmorgon sötisar,

Vaknade upp här hemma för en stund sen och det kändes så otroligt skönt men konstigt att klokan visade 10.30 istället för 07.30. Bonzo har sovit hemma hos mormor inatt och var där hela dagen igår också så vi fick en pause ifrån vår lilla bebis. Filip har fortfarande inte gått upp men inte konstigt det då det blev en riktigt lång natt igår.

Hade högt över mina förväntningar roligt och hela familjefestivalen var så otroligt trevlig. Vi hängde mestadels i öltältet man var såklart framme vid scenen när Måns skulle sjunga, till och med Filip blev lite starstrucked av honom tror jag haha.

Kvällen avslutades på Wärkstan som jag inte var jätte sugen på egentligen då jag hört att det ska vara ett tråkigt ställe. Men så kul som jag hade där igår har jag inte haft på länge, det var till och med dubbelt så roligt som Grace varit de senaste gångerna. Vi stannade där till stängning innan vi lunkade hem i natten och somnade på två röda sekunder. 

Idag ska vi tillbaka hem till Växjö igen, känns lite konstigt att åka från mitt hem här till mitt andra hem där. Men jag antar att huset man bott i när man bodde hemma alltid kommer att vara "hemma" även ifall man har en lägenhet eller annat hus. Ikväll ska vi även gå en långpromenad med Bonzo bort mot universitetet så jag har lite koll på vart jag ska imorgon. Kl 09 är det upprop och sen ska dagen hålla på tills 15, lite pirrigt men jag tror det kommer bli jätte bra :)

Kramisar/Olivia

+ FAMILJEFESTIVALEN

Godmorgon,

Jag vaknade för ett tag sedan och tänkte alldeles snart ladda upp inför dagen med en god frukost. Gårdagen var jätte trevlig och när Goarojie stängde gick vi vidare till sorello och avslutade kvällen där. Nu under dagen är det uppträdanden som gäller och senare ikväll ska vi vidare till Wärkstan, min prämiär där trotts att jag är Älmhultsbo. Så farligt kan det väl ändå inte vara haha. 

Hoppas ni får en fin dag så hörs vi lite senare :)/Olivia

+ IKEA, MORMOR BESÖK OCH VÄNTAN PÅ ÖL

Vilken konstig rubrik det blev på detta inlägget men det innefattar allt vad denna dagen har varit hittils. 

Blev väckt 06.15 av att jag hade en hund som ville ut och kissa, kände mest att jag ville dö men vad ska man göra när man inte har något annat val. Där efter åt jag en mysig frukost tillsammans med familjen som gamla goda tider innan alla åkte iväg till skola och jobb. Sen var det bara jag, mamma och 2 voffsingar kvar hemma. Jag hade en del kvar på min köpa-lista till lägenheten som man kommit på nu i efterhand så jag och mamma bestämde oss för att bocka av en del därifrån på IKEA och under tiden fick Bonzo hälsa på mormor.

Väl färdiga på IKEA fick vi fika hemma hos mormor och kort där efter var det dags att hämta upp Inez på skolan. Tror nog jag hade hela skolans barn runt mig när jag kom med Bonzo i famnen och när jag räckte över honom till Inez blev hon den populäraste tjejen på skolan hahaha.

Nu väntar jag på att Filip ska landa i Älmhult med tåget och därefter ska vi äta en god middag här hemma. Mina småsyskon ska vara hundvakt ikväll så sedan vi köpte Bonzo kan vi äntligen göra något tillsammans jag och Filip. Öltältet har öppet på Goaroije ikväll så antar att det är där vi kommer hamna, tror kvällen kan bli mycket trevlig :)/Olivia

+ TURIKET 2015 del 1

/Olivia

+ Tillbaka i Älmhult

Mamma, mormor och min kusin Robin kom på besök idag efter jag hade slutat jobbat. Mormor och Robin hade inte träffat Bonzo innan så de ville se vilken liten kabrat han var. Bestämde mig sedan för att åka med dem tillbaka hem till Älmhult igen med Bonzo så Filip får lite egentid. Vi skulle ändå hit imorgon och i och med att jag inte jobbar så kände jag att jag lika gärna kunde åka bil idag istället för att konka allt på tåget imorgon.

I helgen vankas det familjefestivalen och när heglen slutar så sätter skolan igång. Lite tråkigt att jag inte kunnat vara med på nollningen nu i veckan men så är det när man har en bebis hemma att ta hand om. Skulle inte byta ut Bonzo mot något världen!

Tittar in här och skriver lite mer imorgon :) Sov gott!/Olivia

+ SÅHÄR SKA DET SE UT ÖVER MIN SOFFA

Untitled #9

 Olivia

+ Säg HEJ till vår nya familjemedlem!

Låt mig presentera vår lurviga lilla bebis Bonzo som har bott hos hos i snart en vecka. Jag och Filip har länge pratat om att vi vill skaffa en hund men har aldrig riktigt känt att någon valp vi kollat på varit rätt. Sedan en dag kom vi över en annons på blocket där vi fick se lilla Bonzo. Vi ringde direkt upp uppfödarna och sa att vi var intresserade och en vecka senare hörde de av sig och sa att vi mer än gärna fick komma och ta med oss en hem. 

De vi hämtade Bonzo av var mycket strikta när det kom till vart deras valpar hamnade och ville gärna följa upp varje person som var intresserade (då det tydligen fanns många som ville ha en valp). De ville veta vart man bodde, hur området såg ut, vilka arbet/skol-tider man hade, vad man hade för erfarenheter sedan innan osv osv... Jag trodde faktiskt inte att jag och Filip skulle vara en av dem som skulle få en valp eftersom att vi bor i lägenhet och hundarna var vana vid villa och en stor tomt att springa på. Men där hade vi fel och vi var faktiskt dem som uppfödarna gillade mest och fick därför välja valp först av alla. De sa att vi var dem som hade varit mest "på" och ringt och smsat och stället många bra frågor. Det hade tydligen märkts väl på oss hur mycket vi ville få en ny liten familjemedlem.

Valet av valp var inte alls svårt. Under tiden som vi hade kontakt med uppfödaren bad jag dem skicka över bilder på valpen de hade (då jag bara trodde det var en) och alla bilder vi fick var på just Bonzo. När vi sedan fick höra att de hade flera valpar och att vi skulle få välja först blev vi lite fundersamma, men valet var självklart när vi kom fram och fick träffa alla valpar att det var just Bonzo vi skulle ha. 

Han är otroligt tillgiven, nyfiken, äääälskar att mysa och då gärna i knät, men samtidigt är han ett litet busfrö som gärna biter en i öronen på morgonen för att man ska vakna haha. Han är helt fantastisk och jag kunde inte vara nöjdare än vad jag är, han är ett riktigt litet charmtroll. /Olivia

+ NY START

Hejsan,

Nu har jag tagit mig i kragen och gått och köpt mig en dator och en ny dator betyder att jag ÄNTLIGEN kan börja blogga igen. Nu har jag någonstans jag kan lagra mina bilder och en dator som jag faktiskt förstår mig på och som inte krånglar hela tiden. Det har hänt en del sedan sist jag var inne här och skrev kan jag lova er och för att det ska bli enklast att hänga med skriver jag bara upp dem i punkform. Annars kommer jag få sitta här och skriva hela natten haha...

Ja, det var väl lite av de största och nya som hänt här sedan sist. Tänkte ta ett inlägg sen och lägga upp bilder från vår resa och såklart ska ni få ett helt inlägg om vår lurviga lilla familjemedlem också. Lägenheten lovar jag att visa sen när den är 100% färdig men det är fortfarande lite småfix som måste göras :)Lilla familjen

/Olivia