Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ hackar tänder

Har precis kommit in från eftermiddagsrundan med Bonzo, alltså fy satan vad kallt det är ute! Hackar tänder fast jag går fullt påklädd med halsduk och vantar. Nu ska jag sätta på lite kaffe och värme mig framför ett nummer av bild, älskar dessa skvaller tidningar haha... /Olivia

+ godmorgon 16/12

Hej på er, 

Jag sitter här hemma i soffan och smaskar på min dagliga smoothie. Varje morgon ser likadan ut, jag går upp och fixar mig, tar en runda med Bonzo och sedan gör jag en smoothie till frukost. Är inne i en period då jag har dålig matlust på morgonen så de enda jag brukar få i mig är kaffe eller smoothie och då klarar man sig längre på en smoothie.

Om en halvtimme ska jag bege mig mot skolan och för första gången ska jag ta cyklen dit istället för bussen! Igår eftermiddag kom nämligen Annas pappa hit och lämnade över en cykel jag fick av Anna i födelsedagspresent. Nu kan jag alltså spara in en hel del cash på att skippa bussen minst 2 gånger om dagen och istället få lite motion, hur bra låter inte det?!

Hoppas ni får en fin dag vänner, kramis/Olivia

 

+ 9 dagar till jul...

Hej på er!

Här har det ekat tomt ett tag vilket beror på vårt värdelösa internet vi har här hemma. Tror inte ens ni kan förstå frustrationen det är när man måste gå och dra ut och sedan sätta in internetsladden igen vart femte minut. Men nu står jag faktiskt inte ut med att inte skriva här så jag får försöka bortse från internetfrustrationen och bota min skrivarfrustration istället!

Blir så glad av att se att ni inte sluta läsa min blogg fastän att jag är usel på att uppdatera här då och då. Men nu är det nya tag som gäller och bloggen ska bli bättre på många plan. Jag menar bloggen är faktiskt en del av mitt liv, visste ni att jag har bloggat sedan jag gick i 8an?! Det är i ca 6 års tid snart! Jag tänkte att jag skulle införskaffa mig en bra kamera nu i mellandagarna, för bilderna i en blogg gör egentligen hela innehållet :)/Olivia