Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ on my wishlist for christmas

/Olivia

+ 23 november

Hejsan,

Hoppas allt är bra med er? Med mig är det helt okej, skolan och jobb har varit mitt fokus de senaste dagarna och nu har en ny vecka börjat. Jag har skola idag och imorgon för att sedan vara ledig resten av veckan. På lördag åker jag och Filip till Malmö för att bo på hotell och mysa runt i staden. Fick bland annat en hotellövernattning där utav honom i 20-års present, vi ska passa på att kolla efter lite julklappar och så :)

Hörs senare under dagen, kramisar./Olivia

 

+ MIN DAG

Hela förmiddagen idag spenderade jag dränk i kurslitteratur och framför datorn för att skriva mitt slutarbete för den kurs vi håller på med för tillfället. Sedan vid 1 tog jag och mamma bilen upp till Växjö för att handla lite julklappar och födelsedagspresenter till Maja som fyller år på torsdag. Sedan fyller ju jag 20 år på fredag hehe... Kirrade en julklapp till Filip i alla fall, och har sen innan en annan julklapp inhandlad till en annan i familjen. Idag beställde jag även hem en vinterväst till Bonzo så han inte fryser när snön kommer hahaha! Lovar att visa upp den sen när den landar i brevlådan!

Nu är det dags att ta på sig vinterjackan och koppla Maxen för att gå en långrunda med Anna. Har jag nämnt att jag är i Älmhult och ska vara här resten av veckan? Skönt att få maten serverad här mitt i veckan istället för att laga själv och fokusera på resten av lägenheten. Behöver lite avlastning denna veckan om jag ska hinna bli färdig med min slutuppgift i skolan. Hörs senare, kramisar :)/Olivia

+ IN MY EARS AT THE MOMENT...

/Olivia

+ ÖNSKELISTA DEL 2

/Olivia

+ ny vecka

Godmorgon på er,

Ny vecka och denna veckans veckodagar kommer bestå av plugg, plugg och plugg. Känns nästan som jag kommer drunkna i alla böcker som ska läsas men jag får försöka bita ihop för på fredag fyller jag 20 år!! WOHOO!! Det ska vi fira med släkten hemma i Älmhult tillsammans med min lillasyster som fyller 13 år dagen innan mig. Resten av helgen spenderas i Växjö då jag jobbar både lördag och söndag. 

Ska försöka hinna med att lägga ut min önskelista del 2 i eftermiddag, men måste prioritera plugget så får se om den dyker upp eller inte. Ha det så bra så länge så hörs vi när vi hörs :) KramisarBilden är från min och Annas hotellvistelse i Malmö för någon månad sen :)

/Olivia

+ MIN DRÖMJACKA

Vill ha denna jackan så mycket att jag nästan kan börja gråta!!! 

/Olivia

+ MYSHELG PÅ ÖLAND

/Olivia