Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ DOGSEN

/Olivia

+ lång ledigt

Hej kompisar,

Det var längesen jag var inne här och faktiskt skrev en text nu. Har haft fullt upp sedan jag och Anna kom tillbaka till småland efter en helg i vår favorit stad. Var så otroligt skönt att komma bort och bara vara jag och Anna, vi har så svårt för att få våra tider att gå ihop nu och från att ha setts 12 timmar per dygn till ca 3 timmar varannan vecka har verkligen varit hemskt! 

Men nog om helgen, nu är det dax att komma in i vardagsrutiner igen. I måndags satt jag och skrev på ett arbete hela dagen, igår lästa jag den tråkigaste boken jag någonsin fått tag i och idag har jag varit i skolan på ett seminarium och sedan stannat kvar 3 timmar för att skriva ett grupparbete. Det som är så skönt är att jag nu är i princip ledig tills nästa tisdag. Jag har enbart en individuell inlämning som tar max 2 timmar att skriva som jag antingen gör ikväll eller imorgon. Sedan åker ju jag och Filip till Spanien för lite ensamtid där :) Ska bli så otroligt skönt att komma bort från hösten som redan träffat Sverige. 

Hoppas ni får en bra dag, jag sitter här och väntar på att Lovisa ska anlända. Vi har inte heller tid att träffas längre, tror det var 2 veckor sedn vi sågs sist så det ska bli skönt att prata av sig och catcha upp lite! Kramisar :)/Olivia

+ new in - golden

Detta fina set plockade jag på mig när jag och Anna var i Malmö, även den lilla vasen med de två bladen handlade jag där. 

/Olivia

+ fika på stan med annis

Hej hörni,

Kom nyss hem från en låååång fika med Anna på stan. Självklart var Bonzo med som company och verkar helt utlagen för han somnade på två sekunder efter att vi kommit hem. Jag och Anna planerade lite inför morgondagen, vi ska försöka hinna med 14 tåget till Malmö från Älmhult så vi är framme strax efter 15. Inleder med att checka in på hotellet för att sedan ta en snabb shopping runda innan det är dags för kvällsmat. Ser ut som vi ska ut på Etage imorgonkväll tillsammans med vänner från Höllviken, tror det kan bli skit kul!

Nu måste jag stänga ner här för att börja plugga och göra det resten av kvällen. Kramisar :)Självklart ska Bonzo vara med på varje bild haha...

/Olivia

+ MORGON MYS

Idag har vi en riktig mysmorgon här hemma. Jag är ledig, för första gånge på sjukt länge så är jag ledig från både jobb och skola. Dock måste jag spendera dagen framför datorn för att färdigställa ett arbete till skolan. Men det ska inte ta allt för lång tid :) Antgligen ska jag möta upp Anna i stan för en fika och planera lite inför helgen, vi åker ju mot Malmö imorgon för att spendera hela helgen där! Tittar in här lite senare och skriver igen, kramisar.

/Olivia

+ sprutan fastnade i huden!

Vaccinationen idag för Bonzo gick inte riktigt som väntat.. För det första var veterinären dansk, inget illa menat mot danska nu men jag förstår verkligen inte ett ord.. Men nu till det värsta! När han stack i sprutan så sprattlade självklart Bonzo till och då tappade veterinären greppet om sprutan så Bonzo springer iväg med den i sittandes i huden!! Ni skulle bara sett blicken jag och Filip gav varandra, panikslagna!! Då säger veterinären "Oj, det var visst en för stor nål på sprutan, jag får hämta en annan". Vet man inte det innan? Man ser väl att det är en liten hund och som veterinär ska man väl ändå veta hur stor nål på sprutan en hund klarar av... Bonzo fick i alla fall lite presenter för besväret så nu har han ny mat, nytt koppel och en ny tuggleksak. 

Nu ligger Bonzo och sover så sött här bredvid mig, han är helt slut. Men jag antar att man blir lite hängig och seg efter en vaccination, människor kan väl till och med få feber? Ikväll är det lax på menyn här hemma och jag ska göra en extra liten portion till Bonzo för han var så duktig idag. Ni får tycka jag är hur töntig som helst men ni kommer förstå när ni blir mammor/pappor haha ;)/Olivia

+ PROJEKT KÖKSHYLLA

hylla

 

hylla by olivia-arven featuring faux flower stems

Hyllan vi har i köket ser inget vidare rolig ut just nu, den har mest blivit en avlastningsstation där vi har saker vi inte vet vart vi ska lägga det. Nu tänker jag starta projekt "kökshylla" och ungefär såhär ska den se ut när den blir färdig! :)

/Olivia

+ WHEN HE BUYS YOU FLOWERS

Brickan bakom är från Carolina Gynnings kollektion som jag fick av min underbara vän Madde när jag tog studenten. Den mysiga bohemisk-liknande lycktan fick jag av hennes familj. Älskar denna färgkombinationen tillsammans, det piffar verkligen upp och ger lite liv i ett rum!

/Olivia

+ vaccination

Godmorgnon på er! :)

Snart bär det av mot skolan för en heldag där. Så fort jag slutat kommer Filip och hämtar upp mig med Bonzo för att vid 15.15 har vi en tid för vaccination för lilla killen. Hoppas allt går bra och att han inte kommer gnälla för mycket, vissa kan väl till och med få feber efteråt?

Uppdaterar er sen om hur det gått, nu måste jag kila. Kramisar/Olivia

+ i mina hörlurar...


/Olivia