Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ COUNTING DOWN THE DAYS

/Olivia

+ ANOTHER FROM BOOHOO

/Olivia

+ HELGEN PÅ ÖLAND

/Olivia

+ MYSDAG MED MALIN

Igår åkte jag hem till Malin på eftermiddagen och hängde där. Vi lagade en god middag, eller rättare hon lagade en god middag till mig och vi satt och käkade i solen på balkongen med lite vin. Sedan bestämde vi oss för att dra ner mot stan och hamnade på Bishops och tog en snackstallrik där och drack en öl. Vi insåg ganska snabbt att en tisdag inte är världens håll-igång-dag i Växjö så för en gångs skull kom vi hem i tid :)/Olivia

+ HISMILE - COCONUT MOUTHWASH

Idag fick jag hem ännu en produkt från HiSmile, nämligen deras Coconut whitening mouthwash! Är så taggad på att testa det ikväll då jag varit super nöjd med de andra produkterna jag fick hem. Har förövrigt 5 dagar kvar på min tandblekningsprocess och man kan definitivt se resultat redan nu. Skulle rekommendera HiSmile till vem som helst, kille som tjej som gammal som ung och det säger jag inte bara för att. Det ger resultat!! 

/Olivia

+ GRATTIS PÅ DIN DAG

Du och jag,

Den kvällen vi träffades första gången på en hemmafest där jag inte kände någon mer än 2 tjejkompisar och som jag gjorde allt för att komma ifrån trodde jag aldrig att mitt liv skulle se ut såhär 3 år framöver. Jag var trött på killar, jag var trött på förhållanden och jag ville bara leva mitt liv utan problem med mina tjejkompisar och ha en riktigt rolig sommar. Jag till och med bönade och bad till mina tjejkompisar att OM jag råkar blir kär i någon skulle dem stoppa mig och påminna mig om att jag inte alls ville ha något förhållande eller kille. Men där var du och jag fastnade direkt. Jag kommer ihåg att jag till och med den kvällen sa "honom ska jag ha". Det kanske är löjligt det här med att tro på ödet och att livet redan är förutspått för en men jag tror på det. För den kvällen träffade jag dig och jag kände direkt att det var något speciellt.

Veckorna gick och vi började träffas mer och mer, det var som att hänga med sin bästakompis och trotts att vi känt varandra ett sådant litet tag hade vi så mycket att säga varandra, samtalen tog inte slut och vi kunde ligga och prata bort flera timmar. Nu i efterhand tror jag att jag blev kär ganska direkt, något som jag såklart inte sa då och som jag nog också ville dölja för mig själv. Jag skulle ju inte ha någon kille och jag skulle ju definitivt inte ha något förhållande. Men vad skulle jag göra? Jag sjönk bara djupare in i dina armar för varje dag som gick och tillslut kändes det som att vi inte kunde vara ifrån varandra mer än i några timmar. Vi hörde liksom ihop. 

Ett helt nytt perspektiv på "förhållande" öppnades upp för mig med dig och jag kunde aldrig tro att man faktiskt kunde ha det så ihop med en annan person. Tänk att något sådant litet som det var då kunde bli så stort som det är nu. En egentligen sommarromans som blev något så fint som det du och jag har ihop idag. Jag är evigt tacksam för att jag har träffat dig och för det du och jag byggt upp tillsammans. Jag har allt jag någonsin önskat mig och lite till med dig och om det är något jag ångrar här i livet är det att jag inte träffade på dig tidigare. Din omtanke mot andra, ditt peppande, din ambition, ditt uppmuntrande, din vänlighet, din kärlek och din vänskap som du visar... Jag är så stolt över dig och det vi har!

Jag tror varje liten tjej drömmer om den stora kärleken man någon gång ska stöta på i livet och leva tillsammans med lyckliga i alla dar. Och så kom du in i mitt liv och då förstod jag att du är den stora kärleken för mig, den kärleken som jag kan leva och dö för. Och nu står vi här och har kommit så långt med våra liv, vårt gemensamma liv. Vi är inte längre ett par utan en familj, vi är förlovade, vi har en hund, vi har en gemensam lägenhet och en helt underbar framtid framför oss./Olivia

+ zombie

Alltså detta med att vakna 03.30... Sitter just nu med min tredje kopp kaffe denna morgonen och kollar ut över gården här nere som ser ut som ett zombieland. idag jobbar jag till 14 och ska sedan hem för att ha ett telefonmöte vid 15 som ska bli spännande... Vet inte så mycket om det själv ännu men det verkar som något bra :) Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare i eftermiddag, ciao <3Bjuder på en äldre bild på mig och Bonkan,

/Olivia

+ HISMILE DAY 3

igår var jag inne på min tredje dag med HiSmile och har alltså 9 dagar som återstår. På bara dessa 3 dagar har jag sett ett resultat (dock starkast direkt efter användning) och jag bara längtar efter att se det färdiga resultatet!! :) Nu när jag ändå håller på med mina tänder blir jag såå sugen på att slipa ner dem lite. Har vissa som sitter lite ojämt, särskilt på underkäken som jag skulle vilja få en fin linje på... Undra hur mycket det kostar, någon som vet? 

/Olivia

+ 3 veckor och 3 dagar kvar...

Lite från våra senaste utomlandsresor, guuud vad jag längtar nu!! Om 3 veckor och 3 dagar sitter vi på planet mot Dubai! :)

/Olivia

+ new dress 2 - boohoo

Här har ni den andra klänningen jag fick hem från Boohoo, alltså älskar färgen på denna så mycket att det inte går att beskriva!! Vill bara ha kläder i denna färgen nu och det är tyvärr såå svårt att hitta... 

/Olivia