Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ turkiet - del 2

/Olivia

+ syster på besök

Hej allesammans,

Har haft min fina lillasyster här sedan i söndags och idag är sista dagen här innan hon ska tillbaka till Älmhult igen. Vi har haft det super mysigt och haft picknick, shoppat lite i stan, varit ute och badat med Bonzo, kollat tecknade filmer och bara myst helt enkelt. Perfekt att tajma in det nu när jag har haft lite ledigt. Imorgon är jag också ledig, min sista lediga dag denna veckan och den ska spenderas hos Malin som fyller år med firande, god mat och drinkar. Hela helgen jobbar jag och nästa vecka är jag bara ledig måndag och lördag. Så ska ta vara på min sista ledighet nu :) Hoppas ni haft en fin sommar än så länge, kommer upp del 2 med bilder från Turkiet lite senare idag också!Två mysiga bilder från gårdagen,

/Olivia

+ NEW IN - BIKBOK

Såg att min syster hade köpt dessa byxorna ovan häromdagen och var bara tvungen att testa dem och blev kär direkt! Har alltid tyckt utsvängda byxor är snygga på andra men inte på mig själv, men dessa tyckte jag faktiskt om och de var så sjukt sköna så var tvungen att slå till på ett par till mig själv också! :)

/Olivia

+ turkiet - del 1

Ett gäng bilder från min och Linnéas resa till Turkiet, vissa sedda, vissa osedda. Ni får nöja er med att de tyvärr inte är redigerade till lite bättre kvalité och färger. Kommer komma upp ett till gäng (del 2) inom kort :)

/Olivia

+ NEW IN - LEVI'S

Var på shoppingrunda med Anna och Malin förra veckan och gick då in på Levi's och fyndade ett par nya jeans för 749kr och fick även med mig en t-shirt med loggan på! Love it! :)

/Olivia

+ LITE FRÅN MIDSOMMAR

Åh vilken fantastisk fin midsommar vi hade, vi svettades bort och låg i blöta pölar men hellre det än att vi skulle vara blöta av regn! Vi var ett gäng som samlades ute i Gemla hos våra gemensamma kompisar och åt traditionell midsommarmat, alla tjejer hade fina midsommarkransar, vi lekte lekar, spelade beer pong, spelade gittar och sjöng med, shootade, fikade, dansade, pratade, skrattade... ja vår midsommar var verkligen så fin! :) 

Ps. jag ska försöka komma tillbaka in i bloggvärlden igen, sommaren tar tyvärr mycket av ens tid då man hellre hittar på grejer än att sitta framför datorn, men jag ska försöka så gott jag kan! Ciao :)

/Olivia