Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ osedd vardagsbild

Måste verkligen vissa upp denna bilden som jag inte lagt ut innan! Bonzo nere i tvättrummet, hur söt är han inte?! 

/Olivia

+ min dag

Godmorgon,

Första tidiga morgonen på länge för min del då larmet ringde redan 05.15. Jag börjar jobba vid 07 idag och sedan har jag en lååång dag framför mig. Jobb, skola och sen jobb igen. Men det ska jag klara av, tur att båda delarna är roliga och ingen pina att gå till! :) Hoppas ni får en fin dag!

Btw, kommer dra vinnare i min instagram tävling i samarbete med Cawinterior ikväll när jag är hemma igen :)/Olivia

+ BRUDSLÖJA

Mina absoluta favorit blommor som alltid finns på köksbordet i denna runda vas hemma hos oss. Det som är så bra med dem är att även fast de är snitt blommor så vissnar de knappast, tror jag haft mina som längst i ca 2 månader. När de vissnar torkar nämligen bara den vita blomman ut, men ser i princip likadan ut :)

/Olivia

+ nyttig frukost sen off to work

Sitter här hemma i soffan och äter för en gångs skull frukost i lugn och ro. Det är 40 minuter tills jag ska börja ta mig mot jobbet och har redan hunnit med att fixa mig, städa i ordning i lägenheten och gjort denna goda frukost till mig själv. Känns nästan lite för tyst här hemma när Bonzo inte är här, ungefär som att han är här men håller på med något lurt i något annat rum... Jag hade inte ens någon som krafsade mig på benen när jag la på skinka på mackan haha... Hoppas ni får en fin dag så hörs vi förmodligen ikväll! :)

/Olivia

+ JAG IDAG

/Olivia

+ REVOLUTION - 3 HIGHLIGHTERS IN 1 - BARA 115KR

Idag fick jag med mig denna paletten från Revolution hem när jag gick inom NordicFeel i stan. Har tänkt köpa Mary Lou Manizer länge nu som kostar ca 100kr, men när jag var inne och fick syn på denna tyckte jag det var mer värt att köpa en palette med 3 highlighters istället för en enda. Och den kostade bara 115kr!! Tyckte det var ett riktigt kap och vad jag har testat än så länge rekommenderar jag den varmt! :)

/Olivia

+ PÅSKHELGEN

Torsdags: Hade skola till 15 tiden sedan packade vi in i bilen och åkte mot Älmhult, tog det lugnt hela kvällen.

Fredags: Släktkalas hemma för Linnéa som fyller 18 den 30 Mars. Senare under kvällen åkte jag, Filip och min kusin vidare till Sorello och tog ett par drinkar och snackade lite skit.

Lördags: Uppe tidigt och packade in i bilen igen för att åka mot Öland. Stannade i Växjö och hämtade upp Filips bror och hans flickvän. Var framme på Öland på eftermiddagen och firade då Filips mamma som fyllde år med tårta. Gick sedan en lång promenad allesammans och Bonzo fick springa av sig rejält. Senare på kvällen hade vi påskbuffé och kollade igenom gamla filmer. 

Söndags: Vaknade och fixade i ordning oss och tog bilen in till Borgholm. Tog en glass i solen och åkte sedan tillbaka till sommarstugan för att kolla på Lakers som vann sin match. På kvällen åt vi pizza och hade spelkväll.

Måndags: Packade in i bilen igen och åkte tillbaka till Växjö. Storhandlade, åt tacos och spenderade sedan resten av kvällen i soffan. 

Idag: Vaknade tidigt och uträttade några ärenden i stan. Har haft skola mellan 13-15 och har sedan dess skrivit klart ett skolarbete här hemma. Linnéa är här och stannar till kvällen då hon tar med Bonzo till Älmhult. Ikväll blir det lax till middag.

Resten av veckan: Jobb mellan 12-20 imorgon, jobb mellan 06-12, skola mellan 13-15 och sedan tillbaka till jobb mellan 16-20 på torsdag. I helgen kommer Linnéa tillbaka hit och har med sig Bonzo. Vi ska ut på fredag (Linnéas första utgång), lördag bli lugn och på söndag jobbar jag 09-17/Olivia

+ min partner är...

Mina svar: 

Min partner är… inte bara min partner utan också min bästavän som alltid förgyller mina dagar.

Min partner borde... ta det mer lugnt och leva i nuet och inte tänka så mycket på vad som skall komma.

Min partner vill… ha lite ledig tid och hitta på något som inte hör till vardagen.

Min partner vill inte... diska efter maten eller gå upp när hans första alarm ringer, vilket resulterar i att han snosar 5 gånger och jag blir klarvaken som egentligen kan sova 2 timmar till haha...

Min partner gillar… att kolla fotbollsmatcher med en öl, glass och chokladsås och umgås med mig och vänner.

Min partner gillar inte… lakrits, onödiga bråk i vardagen eller att slösa pengar.

Min partner stressar över... att räcka till, både för mig, Bonzo, jobb, familj och vänner.

Min partner blir ledsen av... att se någon vinna i postkodsmiljonären (glädjetårar hahah), att se mig eller någon annan nära till honom ledsen.

Min partner blir glad av… stunder med familjen i soffan, roliga utflykter, när det går bra på jobbet, när manchester united vinner en fotbollsmatch.

Det jag gillar mest med min partner är... att han ger mig en trygghet, han uppmuntrar mig till att klara av grejer jag tycker är svårt, berömmer mig när det går bra, vill hitta på saker, låter mig bestämma för det mesta (hehe), dagligen visar mig massvis med kärlek.

Det jag tycker att min partner kan jobba på är… att inte alltid vara så allvarlig och slappna av i nuet.

Jag är stolt över min partner för att... han jobbar hårt för att uppnå sina drömmar, han är en bra vän, han visar mig äkta kärlek dagligen och är mån om mitt och Bonzos bästa. 

Filips svar:

Min partner är… underbar, och sötsugen som få!

Min partner borde... uppskatta blodbudding

Min partner vill… spendera kvalitetstid med Bonzo

Min partner vill inte... att jag ska dansa, hon avskyr mina moves

Min partner gillar… snacks, gärna köpa 5 olika chipssorter

Min partner gillar inte… när jag försöker vara ”rolig”

Min partner stressar över… skola, jobb, och att det är ett dåligt utbud av snacks i kylen.

Min partner blir ledsen av… att vara uttråkad!

Min partner blir glad av…  När det händer mycket, gärna resor och liknande, och när jag eller bonza viftar med svansen

Det jag gillar mest med min partner är… Att vi i grund och botten är ganska lika och har mycket gemensamma värderingar och att hon är rolig när hon är ARGGG

Det jag tycker att min partner kan jobba på är… att uppskatta mina skämt, annars är hon en rätt trevlig kvinna

Jag är stolt över min partner för att... hon är min. Finns ingen dam jag hellre skulle vilja ha. Trots att hon är pina i arslet ibland, så är hon fortfarande min drömtjej och ingen jag någonsin skulle vilja byta ut.

/Olivia

+ tbt... för ett år sedan...

För exakt ett år sedan såg jag ut såhär med kort och mörkare hår. När jag kollar tillbaka på det saknar jag det faktiskt, men jag är alltid så velig med mitt hår och vet om att jag trivs bäst i långt hår så hade ångrat mig och jag klippte av det igen. Nu har jag bestämt mig för att jag ska bli ännu ljusare, näst intill blond så det är ett projekt i ni kommer få följa här i bloggen! Eller helt blond ska jag inte bli, men väldigt väldigt ljus brun med många blonda slingor :)

/Olivia

+ wanties från Marc By Marc Jacobs

Untitled #15

/Olivia