Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ några punkter

Bonzo verkligen älskar mjölk!! Han blir som galen när man ställer ett glas till sig själv på bordet och börjar krafsa och ha sig. När vi sedan ger han lite slurkar han i sig det på 2 sekunder och gnyr sen efter mer och river i skålen haha... Har aldrig varit med om en hund som gillar mjölk innan!

Ramlösa har blivit mitt nya beroende, har upptäckt en ny smak som är såå god - Fläder! :)

Jag har redan köpt hälften av alla mina julklappar som jag ska ge bort! Det är ju bra att vara ute i god tid ;)

Nästa helg ska vi till hemlig destination, mer kan jag inte säga då det ska bli en överraskning!

När Filip åker till Sri Lanka i vinter kommer det vara det längsta vi någonsin varit ifrån varandra - 2 veckor! Undra hur det kommer vara... En helg kan ju till och med vara skönt att vara ifrån varandra men 2 hela veckor, jag kommer ju dö!!!

På min födelsedag om 10 dagar har även jag och Filip 3 år ihop (Japp, vi blev tillsammans på min födelsedag haha).

Jag vill så gärna skaffa en till hund, tänk Bonzo med en kompis! Dock är Filip omöjlig att övertala, men OM vi skulle skaffat en till skulle det varit en svart/vit eller grå Fransk bulldog.

Jag köpte mitt första Lypsyl häromdagen och har hört att man kan bli beroende av sånt, tror redan jag blivit det efter bara några dagar!! Förresten blev jag chockad över att det hette Lypsyl och inte Läppsyl som jag sagt hela mitt liv...

Igår gjorde jag och Filip ett "körkortstest" på facebook. Jag som inte ens har körkort fick 100%  och det stod att man bör vara trygg om man åker med mig. Filip som haft körkort i 7 år fick 0% och det stod att han är en fara för liv om han ger sig ut i trafiken hahah...

2 serietips om ni gillar kriminalare är "How to get away with murder" och "The killing" som båda finns på Netflix :)

Följ mig på Snapchat (ooarven) för mer vardagliga bilder som dessa nedan:/Olivia

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas