Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ 3 saker...

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen:
Att surfa, Besöka asien (helst Kina) och skaffa valp :)

Tre saker jag uppskattar:
Små överraskningar (stora också för den delen haha), människor som ställer upp och kramar.

Tre saker som jag vill ha:
Körkort, en resa utomlands bokad och obegränsat med pengar på kontot!

Tre saker jag älskar att göra:
Umgås, resa och äta haha.. :)

Tre ord som beskriver mig:
Spontan, lätt uttråkad, pratglad :)

Tre saker jag vill bli bättre på:
Ta det lugnt, träna och sjunga (älskar att sjunga men det låter tyvärr inte vackert haha..)

Tre saker jag inte kan vara utan:
Mobilen, nära och kära, snacks!

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga:
Att resa till dessa länder innan jag dör (Kina, Bali, Vietnamn, Mexico, Maldiverna, Karibien, England, Grekland och Afrika(vet ej vilket land i Afrika men vill på safari), att få massa friska barn (typ 5 st) och att volontärarbeta med hemlösa hundar och även adoptera hem en :)/Olivia

+ så fint nagellack från H&M

Bilden ger inte nagellacket riktig rättvisa, det är lite mer mörkt och åt det lila hållet... Älskar det i alla fall! Mauve on up heter det :)

/Olivia

+ väggarna i badrummet i nya lägenheten

Var inom kakelcentralen här i Växjö idag och kollade in vårt kakel vi ska ha i badrummet i nya lägenheten. När jag och Filip valde det kunde vi bara se själva plattan men inte hur det var uppsatt på väggen. Men nu har de satt upp det i en hörna inne i butiken så var bara tvungen att åka förbi för att få en större uppfattning om hur det faktiskt kommer att se ut. Älskar det sååå mycket! Tror verkligen det kommer bli hur bra som helst, sen ska vi ha svarta avlånga klinkerplattor ungefär som på bilden. Vi ska även ha likadana ute i hallen och man går in till badrummet genom hallen så tror det kommer flyta ihop bra! Vad tycker ni? :)

/Olivia

+ OOTD

Jag idag i mina nyinköpta kläder från gårdagen! Byxorna är från Monki, Tröjan från H&M och skorna kan ni nog gissa vart dem kommer ifrån ;) Ääälskar verkligen byxorna, varit på jakt efter ett par vintage jeans så länge och när jag hittade dessa kunde jag verkligen inte motstå att få med mig dem hem, 400kr kostade dem bara! :)

/Olivia

+ WANTIE FROM CHIQUELLE

/Olivia

+ stockholmsresan

På onsdag kl 17 går mitt och Annas tåg mot Stockholm! Vi ska ju kolla Justins konsert på torsdag och känner att det är skönast att komma dit en dag innan. Sen ska vi stanna ändan tills på måndag och ha det supermysigt i huvudstaden. Vi ska både checka av stan och MOS, vill även till Gröna lund men de hade så konstiga öppettider där så får se om vi hinner med det. Sen blir det självklart utgångar och restaurangbesök på det! :) Vi ska bo hemma hos Annas släkting och hennes sambo så vi slipper betala för boende och kan lägga pengar på annat kul istället :) Såhär såg jag förresten ut i helgen, gillar hur jag fick till min sminkning! Har ganska små ögon så försöker sminka dem till att se lite större ut :)

/Olivia

+ helgen som varit

Helgen spenderades som ni vet i Älmhult med både kalas för lilla Inez och för Anna som fyllt 20! Sedan spelade Filip golftävling på söndagen och som grädde på moset kom Madde ner från Höllviken så vi hann träffas en liten stund! :) Jag, Madde och Mimmi tog med oss Bonzo ner till Bökhult och hade en mysig picknick med bubbel, ost och kex. 

Förresten så stannar Bonzo i Älmhult hela veckan hos mormor. Han har det bättre där nu när jag är iväg i Stockholm (mer om det i nästa inlägg) och mormor tycker det är såå kul med lite sällskap! Det enda jag är orolig över är hur tjock Bonkan kommer vara när vi hämtar hem honom igen nästa måndag haha.../Olivia

+ NEW IN - VINTAGE JEANS

Dessa två plagg fick jag med mig hem från stan idag när jag var där med Linnéa och Tove :) Kommer visa upp de lite bättre imorgon då jag planerar att ha det som morgondagens outfit!

/Olivia

+ 2

/Olivia

+ ACCESSOARER FRÅN NELLY

Halsduk // Mobilskal // Väska // Mössa // Necessär // Skärp // Choker

/Olivia