Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ gravid vecka 20

Jag har varit dålig på att uppdatera gravid vecka för vecka och senast jag gjorde det var i vecka 16 så sedan dess har det gått en hel månad tills där jag är idag! 

Så vad har hänt sedan sist då? Jo jag har börjat känna sparkar och rörelse från bebisen och det är nog den största förändringen. Hon är verkligen helt vild där inne i magen och jag verkligen känner hur hon snurrar omkring och om man lägger handen på magen känner man sparkar som är tydliga! Värst är det när jag ska lägga mig om kvällarna och varvar ner, då sätter hon verkligen igång där inne i magen. Men jag antar att det är för när man är igång om dagarna vaggas hon omkring där inne i magen och sover och vaknar sedan när jag är stilla och tar det lugnt! Är så svårt att förklara känslan av att ha någon som lever inuti ens mage och rör sig där inne. Känns som man har en alien som lever inuti en samtidigt som det är den mysigaste känslan i världen<3

Men annars är det inte någon större skillnad från vecka 16 och nu. Jag har verkligen haft en super bra graviditet än så länge och är nästan chockad över hur bra och normalt jag mår. Jag har bara gått upp 0,7kg än så länge (+ gått upp de nästan 3kg jag gick ner under perioden då jag mådde illa i början), mitt hår och naglar växer som bara den och är starkare än någonsin och mina starka hormonsvängningar jag hade ett tag har lugnat ner sig. Det är bara kissandet som kan vara lite jobbigt och jag är nog på toaletten minst 15 gånger om dagen och 4 gånger varje natt. 

Midjemått: ca 90cm
Symtom: Sparkar och rörelse från bebis, kissar fortfarande mycket/Olivia

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas