Olivia Arvén - 22 år och mamma

Är jag gravid med en kille eller tjej?

Godmorgon!

Today is the dag!! Idag får vi veta lite mer om bebisen i magen och könet kommer att avslöjas för oss vid kl 3. Filip skrev ett sms till mig innan att han är skit nervös och jag ska inte ljuga och säga att jag själv inte är det. Jag är inte nervös för att jag vill att det ska vara något speciellt, men det är mer som en pirrande känsla som när man ska få veta en överraskning eller liknande! Dock kommer jag bli så chockad om det är en tjej då jag varit så inställd på att det varit en kille hela tiden och till och med kallar bebisen för han. 

Hur sjukt är det inte att 50% av graviditeten nu är passerad förresten?! Har inte tiden gått så sjukt snabbt? Jag älskar att vara gravid och hade kunnat vara det hur länge som helst egentligen, men samtidigt vill man ju träffa den lilla som gömmer sig i magen! Jag och Filip läste på att ett barn kan överleva om det föds från och med vecka 22-23, eller i alla fall att det finns de fall där barn som föds så tidigt har överlevt. Tänk att det kan vara nästa vecka för mig!! 

Annars är jag tillbaka som vanligt med bloggandet nu igen. När jag och Filip kom hem från Spanien hade jag några hektiska dagar framför mig med ett sista skolarbete, jobbdagar, hämta hem Bonzo och fixa lite annat smått och gott inför student och bal. Men nu har jag 2 veckor ledigt innan mitt sommarschema på jobbet sätter igång så ska njuta av att bara vara :)/Olivia

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas