Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ första tiden med vår lilla älskling

Fräscha nyblivna föräldrar på BB // Min pappa och hans sambo på besök på BB

Min lillasyster och Stellis<3 // Jag, Filip och mina två småsyskon på BB

Mamma och Stella<3 // Min syster och Stella<3

Hemma från BB och ute på promenad i vagnen

Alltså kan man bli sötare?! Vår älskade lilla älskling<3

Mamma, mormor och min syster uppe på besök <3

Mormor och Stellis<3 // Min syster och Stellis<3

Mys<3

Mitt hjärta svämmar över av kärlek för dig!

Älskling<3

Går verkligen inte att få nog av bebismys<3

Vår älskade lilla dotter, tänk att det var du som låg där inne och sparkade i min mage hela denna tiden<3

Nu har vi haft henne hos oss i en vecka och jag tror aldrig en vecka har gått så fort i hela mitt liv! För en vecka sedan låg jag på förlossningen och nu var hon bara några timmar gammal vår finaste lilla skatt<3 Veckan har bestått av mycket besök, vi har faktiskt inte varit själva en enda dag än så länge men nästa vecka har vi sagt att vi ska försöka få till enbart familjetid! 

Jag är i chock över hur enkelt vi har haft det med allt denna veckan som har med bebis att göra. Hon gnäller aldrig, hon tar napp, hon sover 23 av 24 timmar på ett dygn, jag måste väcka henne om nätterna för att ge henne mat för hon sover igenom hela nätterna själv annars, hon är nöjd vem hon än är hos, hon kan ligga i vagnen och babynestet utan problem medan jag och Filip gör andra grejer... Jag trodde verkligen att bebistiden skulle varje jobbig men som sagt är hon bara en vecka gammal så det lär nog komma när som helst nu!

Det enda som varit jobbigt för mig är att mina bröst blivit överfulla av mjölk! På en natt tror jag att jag seriöst gick upp till en dubbel F i BH storlek och jag har nog aldrig haft så ont i mina bröst innan i hela mitt liv! Sen läcker jag mjölk som en galning, får byta amningsinlägg minst varje timme för annars dränker jag ner mig själv och vid varje amning så sprutar mjölken över hela lillans ansikte haha... Men har pratat med en barnmorska om det och hon sa att jag kommer börja producera "normalt" snart när kroppen ställt in sig på hur mycket mjölk som behövs. Vissa har problem med att de knappt har någon mjölk alls och vissa sprutar det hej vilt för! 

Men annars går allt över förväntan här hemma. Bonzo blev lite avundsjuk efter något dygn när han insåg att bebis faktiskt är här för att stanna men för varje dag som gått sen har han blivit mer och mer van och nu vill han vara nära hela tiden och vara med när något händer. Hans favorit är blöjbytena haha... 

/Olivia

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas