Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ höstväder och ingen bebis ännu

Hejsan,

Är precis hemkommen ifrån barnmorskan och besöket idag gick bra, allting såg bra ut och nu väntar vi bara på att bebis ska komma! Vi bokade in en tid om 2 veckor igen men förhoppningsvis kommer jag inte behöva gå på den för bebis redan kommer vara här! Barnmorskan sa i alla fall att hon inte tror jag kommer gå över tiden så lite hopp har jag allt och i sådana fall är det bara 14 dagar kvar nu som max :)

Kämpade mig igenom natten inatt, hittade ingen skön position alls att sova i, svettades och frös om vartannat, var konstant kissnödig (fast vet att det egentligen bara är bebis som trycker på urinblåsan) och hade en oro i kroppen så jag kom aldrig till ro. Känns inte som jag sovit riktigt på evigheter och trotts att jag vet att det är så våra liv kommer se ut nu framöver så kommer jag i alla fall förhoppningsvis vara trött sen när bebisen är här och kunna hitta sköna positioner att sova i... Just nu är det som att jag har myror i hela kroppen och får nästan ångest av tanken på att sova om nätterna för jag vet att jag inte kommer sova en blund!

Ska snart bege mig ut på en "powerwalk" med Bonzo för att hämta ut ett paket jag precis fick en avisering om på mobilen och sedan ser dagen lugn ut här hemma! Hoppas er dag blir bra<3Bilder från en liten promenad i söndags, hösten är verkligen här nu och det är så vackert!

/Olivia

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas