Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ måndag och magbild

Hej på er!

Måndag och jag börjar den nya veckan med en ledig dag så det var inte någon söndagsångest hos mig igår inte! :) Det är faktiskt väldigt fint väder här i Växjö idag så ska ta med mig Bonzo på en runda ner till en park där vi bor så han får kolla in änderna (han älskar att spana in dem haha...). Men annars så ser dagen väldigt lugn ut!

Förresten så har jag mått helt okej i graviditeten nu under helgen förutom att jag varit dödstrött både i lördags och igår. Jag och Filip var en runda på IKEA i lördags för att köpa ny förvaring till vår garderob där minis grejer ska få plats och jag som annars hade kunnat gå igenom hela varuhuset orkade knappt hämta det lilla vi skulle ha. Men sen dess har jag tagit det lugnt och känner att energin är tillbaka lite mer idag! Vaknade förresten upp inatt av att jag hade sammandragningar och låg helt nervös innan de släppte och försvann. Dock var de inte så smärtsamma men försökte ändå klocka dem för att vara på säkra sidan! 

Alltså det enda jag tänker på just nu är förlossningen och jag tror inte ens någon i denna värden kan förstå hur mycket jag längtar! Minsta lilla känning jag får tänder ett hopp inom mig om att "detta kanske är ett tecken" men alla känningar hittils har varit falska alarm. Vill dock ha kvar henne i alla fall en vecka till i min mage då barnmorskan sa att det bästa är om hon stannar till vecka 36 men sen är det fritt fram för henne att komma. Men jag lovar att jag kommer gå 2 veckor över tiden och få bli igångsatt bara för att jag vill detta så mycket! Är så otålig och kan verkligen inte vänta på att få träffa vår lilla mini<3

Hoppas ni får en fin dag så hörs vi lite senare :) KramarMagen i vecka 35<3

/Olivia

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas