Olivia Arvén - 22 år och mamma

+ helgen som varit

I fredagskväll när jag kom hem från Älmhult möttes jag av Filip och Max i köket som stod och lagade en 3-rätters middag till oss. Kan säga att jag var lite orolig ett tag med tanke på Filips prestationer i köket tidigare men dem lyckades verkligen :) Kvällen spenderade vi sedan i soffan och började kolla på den nya tyska Netflix serien "Dark". I början stör man sig lite på att den är dubbad till engelska och munnarna inte rör sig rätt med ljudet men ge de 2 avsnitt så lovar jag att ni kommer fastna i den sen!! Jag och Filip har bara 2 avsnitt kvar nu sen har vi sett klart hela :) 

På lördag förmiddag sen kom Madde och Louise hit från Höllviken och hälsade på! De har ju inte träffat Stella ännu så vi myste här hemma en stund allihopa och sedan fick Filip ha Stella hemma och vi gick ner till Deluxe och tog två glas vin och snackade igenom våra liv. Är så tacksam för dessa fina vänner

Söndag var lugn för mig och Filip, vi låg i sängen nästan hela dagen och kollade serier och på eftermiddagen tittade hans föräldrar förbi en snabbis på en kaffe!

/Olivia

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas