Olivia Arvén - 21 år och gravid

Kategori: Inredning

+ lite bilder inifrån sommarstugan

Här har ni vår sommarstuga nere i Sandviken! Finns även ett till sovrum med toalett, en till toalett och en annan del av loftet med dubbelsäng som jag inte fotade. Tänkte att jag ska fota hur det ser ut utvändigt och friggebon också, är verkligen helt underbart här! :)

/Olivia

+ bubblig karaff

Denna fina karaffen fick flytta in hemma hos oss idag! Har länge suktat efter en och kunde inte låta bli att köpa med mig en hem när den var nedsatt med 150kr :)

/Olivia

+ marmor kök

Att man kan bli glad av att sitta vid matbordet och kolla på ens kök haha... Är verkligen så nöjd med allting här hemma och det finns inget bättre än ett rent och fräscht kök!

/Olivia

+ nytt till balkongen - äntligen nöjd!

Idag köpte jag det sista som behövdes för att balkongen skulle kännas fullständig och sådär mysig som jag hela tiden tänkt i mitt huvud att den ska bli! :) Gillar kombon av massa ljus i olika former och färger, vad tycker ni? Det enda är att jag kanske behöver hitta en bricka att ha dem på så att inte bordet får stearin sig! :)

/Olivia

+ en färgklick i hemmet?

Kudde 1 // Kudde 2 // Kudde 3

Börjar bli lite trött på att vårt hem är så vitt/svart/grått och känner att jag vill få in lite färg, särskilt nu till våren och sommaren! Just nu tänkte jag på soffan och jag är ändå inte helt bekväm med för mycket färg men grön är en färg som fungerar och som faktiskt är min favorit färg. Så funderar på att köra någon kombination som ovan... Vad tror ni? Eller ska man bra ha massa kuddar av den mörkgröna i sammet och någon av den i mitten för att bryta av? Vet inte riktigt vad jag tycker om den ljusgröna sammetskudden men samtidigt så gillar jag den! Tips mottages tack!! :)

/Olivia

+ balkonghäng

Hej på er!

Har spenderat hela förmiddagen i skolan och där efter några timmar med Tove här hemma i lägenheten för att skriva en skoluppgift. Sen hon gick hem har jag flyttat ut på balkongen och slö läser lite bloggar  soffan samtidigt som jag försöker underhålla Bonkan :) Tycker verkligen att det är mysigt här ute!/Olivia

+ våran balkong

Här är lite bilder på hur balkongen blev tillslut! :)

Det mörkgråa golvet är från IKEA och heter RUNNEN, ute möblerna är gamla från förra lägenheten, dynorna och kuddarna är också från IKEA, rosa fårskinnen är från Hemtex, småkrukorna och avlastningsbordet är från Rusta, får filten samt matchande kudde är från Hemtex och ljusslingan i form av bollar är från IKEA. Tror jag fick med allt där! :) Det enda som fattas nu är ett stort fat jag ska ha på bordet och massa värmeljus i olika färger och storlekar! I andra hörnet som inte är med på bilden står en stor palm och bakom den i hörnet ner från taket hänger en likadan ljusslinga som på bilderna ovan. 

Bonzo älskar verkligen att hänga där ute och det är så skönt att ha inglasad balkong då det blir mer som ett rum som man faktiskt kan vara i. Så fort solen står på blir det varmt där ute och då har vi dörren ut dit öppen hela tiden så Bonzo kan springa ut och in som han vill :)

/Olivia

+ Pickedout - led & belysning

Inlägget är i samarbete med Pickedout.se

Kolla in min ursnygga led-lampa i form av ett &-tecken i svart färg som jag fått hem från pickedout.se som ni hittar HÄR. Den har fått flytta runt lite här hemma än så länge och just nu står den framme på TV bänken som ni kan se på bilderna. Pickedout har även fler led belysningar med olika former och färger för bra priser så kolla in och se om du hittar något som faller dig i smaken! :)

/Olivia

+ Pickedout.se - Pläd Isak Rosa

Inlägget är i samarbete med Pickedout.se

Titta vilken fin pläd jag fick hem från Pickedout.se i förra veckan! Den är verkligen i den perfekta rosa färgen och jag älskar materialet, den är så himla mjuk och gosig! Just denna pläden finns i 4 olika färger - blå, rosa, off white och grå och den kostar bara 299kr. Ni hittar den om ni klickar HÄR!

/Olivia

+ vårt marmor kök

Kom och tänka på att jag inte har visat några riktiga bilder på vårt kök ännu! Egentligen vill jag ha allt klart innan jag visar upp bilder men nu är det i stort sett klart förutom kökslamporna från VITA som ska upp :) Älskar hur öppet och ljust det är, kommer aldrig någonsin gå tillbaka till en icke öppen planlösning i ett framtida boende! 

/Olivia