Olivia Arvén - 21 år och gravid

Kategori: Inredning

+ lite nytt från Pickedout.se

Inlägget är i samarbete med pickedout.se

Alltså titta hur fint jag har fått det i bebishörnan nu!! Blev så glad när jag såg att jag hade ett paket från pickedout.se att hämta ut, har ju samarbetat med dem förut och tycker dem har så himla mycket fint till bra priser på deras hemsida! Denna gången fick jag hem en molnhylla från Bloomingville som även finns i grå färg, wallstickers i olika färger och mönster från Bloomingville och en grå keramikballong som är så otroligt fin!! Funderar till och med på att beställa hem en till keramikballong fast i rosa som dem också har på hemsidan att sätta snett nedanför den gråa på väggen, men vet inte om det blir för mycket då? Vad tror ni?

/Olivia

+ i väntan på vårt hus...

Alltså det känns så overkligt att vi har köpt ett hus som väntas på att byggas och som vi kommer flytta in i om lite mer än 1 år nu! Helt nybyggt i ett helt nytt område precis vid sjön, åh det kommer bli så bra och vi fick en hörntomt också vilket innebär att vi kommer ha mycket större trädgård än de andra! Bonzo kommer älska att ha en trädgård att springa omkring i och jag kan inte vänta på att få inreda ett helt barnrum på riktigt istället för den lilla bebishörnan vi har i vårt sovrum här i lägenheten nu :)

Aldrig trodde jag att jag skulle vara 21 år, gravid, äga hund och lägenhet, vara förlovad och köpt ett nybyggt hus!

/Olivia

+ posters från posterstore

Inlägget är i samarbete med Posterstore.se

Alltså bara kolla in mina snygga tavlor jag har fått hem från posterstore!! Är verkligen förälskad i dem och tycker att det gav hela hemmet lite nytt liv då jag velat förnya något ett tag men bara inte riktigt vetat vad! Hur bra matchar inte Zebra postern till vår vardagsrumsmatta liksom? Var lite osäker på om jag skulle ha vita eller svarta ramar till tavlorna i sovrummet först men allt annat är så vitt och ljust där inne så blev faktiskt nöjd med de mer markerade svarta ramarna, vad tycker ni? 

Posterstore har ett stort utbud av fina och stilrena posters och även fina tavelramar i alla möjliga olika storlekar som man kan köpa till! Just nu får ni 15% på alla posters och affischer på deras hemsida om ni uppge "OOARVEN" i kassan :) 

/Olivia

+ miffy matta till barnrummet

Märkte att direkt efter jag skrivit klart rubriken så blev det lite fel, är ju inte barnrummet utan snarare "barnhörnan" inne i mitt och Filips sovrum! Men här har ni i alla fall Miffy mattan jag beställde hem från Aliexpress för några veckor sedan! Älskar den verkligen och har varit positivt överraskad med allt jag fått hem därifrån än så länge. Både filten som hänger på spjälsängen och svanen i sängen är ju därifrån också! :)

/Olivia

+ lite bilder inifrån sommarstugan

Här har ni vår sommarstuga nere i Sandviken! Finns även ett till sovrum med toalett, en till toalett och en annan del av loftet med dubbelsäng som jag inte fotade. Tänkte att jag ska fota hur det ser ut utvändigt och friggebon också, är verkligen helt underbart här! :)

/Olivia

+ bubblig karaff

Denna fina karaffen fick flytta in hemma hos oss idag! Har länge suktat efter en och kunde inte låta bli att köpa med mig en hem när den var nedsatt med 150kr :)

/Olivia

+ marmor kök

Att man kan bli glad av att sitta vid matbordet och kolla på ens kök haha... Är verkligen så nöjd med allting här hemma och det finns inget bättre än ett rent och fräscht kök!

/Olivia

+ nytt till balkongen - äntligen nöjd!

Idag köpte jag det sista som behövdes för att balkongen skulle kännas fullständig och sådär mysig som jag hela tiden tänkt i mitt huvud att den ska bli! :) Gillar kombon av massa ljus i olika former och färger, vad tycker ni? Det enda är att jag kanske behöver hitta en bricka att ha dem på så att inte bordet får stearin sig! :)

/Olivia

+ en färgklick i hemmet?

Kudde 1 // Kudde 2 // Kudde 3

Börjar bli lite trött på att vårt hem är så vitt/svart/grått och känner att jag vill få in lite färg, särskilt nu till våren och sommaren! Just nu tänkte jag på soffan och jag är ändå inte helt bekväm med för mycket färg men grön är en färg som fungerar och som faktiskt är min favorit färg. Så funderar på att köra någon kombination som ovan... Vad tror ni? Eller ska man bra ha massa kuddar av den mörkgröna i sammet och någon av den i mitten för att bryta av? Vet inte riktigt vad jag tycker om den ljusgröna sammetskudden men samtidigt så gillar jag den! Tips mottages tack!! :)

/Olivia

+ balkonghäng

Hej på er!

Har spenderat hela förmiddagen i skolan och där efter några timmar med Tove här hemma i lägenheten för att skriva en skoluppgift. Sen hon gick hem har jag flyttat ut på balkongen och slö läser lite bloggar  soffan samtidigt som jag försöker underhålla Bonkan :) Tycker verkligen att det är mysigt här ute!/Olivia