Olivia Arvén - 21 år och gravid

Kategori: Inspiration

+ wanties for babygril

babystuff

 

 

Vill så gärna ha allt på bilden här ovan till vår lilla tjej, hur sött är inte bäddsetet och babygymmet är så himla fint! Allt här står högt upp på min önskelista just nu :) Klicka på de mindre bilderna för att komma direkt till produkten och om du är inne på mobilen så zooma ut för att se hela collaget (vet inte varför det blir inzoomat i mobilversion)

/Olivia

+ bikini tips - zaful

Alltså jag älskar verkligen dessa bikinis här ovan! Hittade dem på en hemsida som heter Zaful.com och det är riktigt bra priser där! :) Är det någon som har beställt därifrån innan och vet hur kvalitén och storlekarna är?

/Olivia

+ Pickedout - led & belysning

Inlägget är i samarbete med Pickedout.se

Kolla in min ursnygga led-lampa i form av ett &-tecken i svart färg som jag fått hem från pickedout.se som ni hittar HÄR. Den har fått flytta runt lite här hemma än så länge och just nu står den framme på TV bänken som ni kan se på bilderna. Pickedout har även fler led belysningar med olika former och färger för bra priser så kolla in och se om du hittar något som faller dig i smaken! :)

/Olivia

+ vinn ett presentkort värde 500kr

Inlägget är i samarbete med Miinto.se

Äntligen är det dags för en tävling igen och jag älskar när jag kan ge er mina läsare något! :)

På mitt Instagramkonto håller jag nu i en tävling där du har chansen att vinna ett presentkort värde 500kr på Miintos hemsida! Tävlingsreglerna är enkla:

1. Följ @miintose och @ooarven på instagram
2. Tagga minst 3 vänner i inlägget om tävlingen

/Olivia

+ dusty pink satin - nelly.com

HÄR // HÄR

Hur söta är inte dessa två plagg från Nelly.com? Vill ha både blusen och klänningen! Färgen är helt perfekt och jag älskar att materialet är av satin, ursnyggt! 

/Olivia

+ Lyx vs Budget - smycken till bal

Lyx vs Budget
 
I sommar är det dags för studenter och bal igen och jag kommer själv ihåg att det var bra att vara tidigt ute med klänning, smycken osv så därför har jag gjort ett Lyx vs Budget inlägg till alla er som har detta att se fram emot! :) Om jag själv skulle gått tillbaka till min egen bal hade jag defintift valt budget varianter då jag enbart använde klänningen, smycken, kuvertväska osv en gång och det var just på baldagen! Klicka på bilden för att komma till Polyvore där jag satt ihop collaget och scrolla ner lite så hittar in "Items in this set" där ni hittar alla produkter :)
 
/Olivia

+ found my spring sneakers!

Hittade mina vår sneakers igår kväll men när jag skulle beställa dem nu imorse insåg jag att dem var slutsålda!! Kommer kolla hemsidan varje dag och beställa hem dem när dem ligger i lager igen för visst är dem ursnygga?! :)

/Olivia

+ Shopcorn - boobs

Inlägget är i samarbete med Shopcorn.se

Hur snyggt är inte detta då? Det ena en poster och det andra en kudde! Jag gillar båda skarpt och tror att postern kommer få sig en hederlig plats i nya lägenheten. Vad tycker ni om den? Tycker den är powerful på något sätt och älskar att den är i både svart och vitt. Feministisk, antirasistisk och baserad på värdegrunden. Det är de 3 orden jag tänker på när jag ser detta motivet! :)

Ni hittar postern HÄR och kudden HÄR

Klickade mig in på Shopcorn.se häromdagen och kollade runt lite bland deras sortiment. Shopcorn är en hemsida där flera olika butiker och varumärke är samlade på en och samma plats så man slipper klicka sig runt på olika hemsidor och jämföra och hålla på. De har allt från kläder till hälsa/skönhet till heminredning till möbler till elektronik. Dessutom är Shopcorn.se certifierat med trygg e-handel :)

 

/Olivia

+ green & gold velvet bag

/Olivia

+ 50 shades of grey - interior

Allt på bilden ovan hade gärna fått flytta in med oss i nya lägenheten. Filten har jag ju redan så den kan jag bocka av och nästa grej jag vill införskaffa är nya kuddar till soffan. Vet dock inte om jag ska beställa hem gråa sammets kuddar eller gråa linne kuddar... Vad tror ni hade blivit finast? 

/Olivia