Olivia Arvén - 21 år och gravid

Kategori: Tips

+ andra beställningen från Aliexpress

Lite tjejigare beställning än den förra nu när vi vet att det är en liten tjej i min mage<3

/Olivia

+ Jane Koening look a like för 40kr

Kolla vilket fint halsband jag fick med mig hem i förra veckan när jag och Malin var en runda uppe på Grand! :) Man fick en silverkedja och alla bokstäver i alfabetet i berlocker för endast 40kr totalt inne på Ur och Penn!! Får se vilken bokstav jag får lägga till sen i oktober/november när bebisen väljer att titta ut <3

/Olivia

+ twistshake.com

Inlägget är i samarbete med Twistshake.com

Kolla vilken fin nappflaska jag fick hem till mini från Twistshake.com i förra veckan!  Det finns super smarta funktioner med flaskan som bland annat ett mixer nät som löser upp klumpar och en behållare man kan förvara inuti flaskan med pulver, frukt eller annat :)

Jag har fått en unik rabattkod att dela med mig av till er "ooarven20" ger er 20% på hela sortimentet! Så in och shoppa till er själva eller till någon ni tycker om! :)

/Olivia

+ hunkemöller.se

Inlägget är i samarbete med Hunkemöller.se

Fick hem ett sånt fint set ifrån Hunkemöller igår och jag är helt förälskad i särskilt kimonon! Känns verkligen lyxigt att bära underkläder från ett så finare märke och man känner verkligen skillnad i kvalitén om man jämför med andra underkläder! Torsorna är super sköna (särskilt för mig som är gravid där bekvämlighet kommer före annat) och den matchande bh:n sitter som smäcken! Jag har kollat igenom utbudet av morgonrockar och kimonos på deras hemsida och tycker verkligen alla är så himla fina! En perfekt present till någon man tycker om eller till sig själv :) 

/Olivia

+ coconut splash oil - Leluna.se

Inlägget är i samarbete med Leluna.se

Detta gulliga lilla paket har jag fått hem från Leluna.se som innehåller små tuber man ska använda sig av i 14 dagar för att få vitare tänder och en förbättrad munhälsa! Coconut Splash Oil Pullig heter produkten och den innehåller enbart naturliga ingredienser som t.ex. kokosolja och naturlig pepparmint! 

Hur använder man då Coconut Splash Oil Pulling? Jo du ska använda dig av en tub om dagen i 14 dagar för att uppnå ett så optimalt resultat som möjligt. Du river upp en tub i ena hörnet och pressar in innehållet i munnen. Därefter sköljer du runt oljan i munnen i 5-15 minuter men helst så länge som möjligt så att bakterier hinner fästa i oljan och därefter spottar du ut det. När du sedan är klar kan du borsta dina tänder som vanligt :)

Jag har enbart läst bra recensioner om Coconut Splash Oil Pulling och jag själv gillar den skarpt än så länge. Den är naturlig, enkel att använda och smakar gott! Det är ungefär som att skölja fluor men man får vitare tänder på köpet också! Priset är inte heller farligt, en ask med en 14-dagars kur kostar bara 249kr och ni hittar den HÄR!

Kolla även in på Leluna.se för fler naturliga produkter som bleker dina tänder enkelt hemifrån och andra skonsama skönhetsprodukter för hela dig :)

/Olivia

+ 20% rabatt på ett helt köp - JFR.SE

Inlägget är i samarbete med JFR.SE

Ni som följer mig på instagram @ooarven har redan sett detta erbjudandet jag har fått dela med mig av från JFR.SE! Med koden "YES20" får ni nämligen 20% på ett helt köp t.o.m. 5 juni, så skynda på och shoppa! :)

/Olivia

+ testagram april boxen

Inlägget är i samarbete med Testagram.se

Här ser ni innehållet i denna månadens Testagram. Jag blev väldigt positivt överraskad då det första jag såg när jag öppnade boxen var den stora chipspåsen som jag faktiskt funderat på att köpa själv! Jag ser även fram emot att testa ingefära pastan då jag älskar ingefära och använder det allt för sällan i mat då jag är för lat för att riva upp det och helt enkelt glömmer bort att det existerar! 

Få hem en Testagrambox du också för bara 99kr i månaden genom att klicka HÄR

/Olivia

+ bikini tips - zaful

Alltså jag älskar verkligen dessa bikinis här ovan! Hittade dem på en hemsida som heter Zaful.com och det är riktigt bra priser där! :) Är det någon som har beställt därifrån innan och vet hur kvalitén och storlekarna är?

/Olivia

+ Pickedout.se - Pläd Isak Rosa

Inlägget är i samarbete med Pickedout.se

Titta vilken fin pläd jag fick hem från Pickedout.se i förra veckan! Den är verkligen i den perfekta rosa färgen och jag älskar materialet, den är så himla mjuk och gosig! Just denna pläden finns i 4 olika färger - blå, rosa, off white och grå och den kostar bara 299kr. Ni hittar den om ni klickar HÄR!

/Olivia

+ skärp från miinto

Inlägget är i samarbete med Miinto.se

Här är två bättre bilder på skärpet från Miinto.se som ni hittar HÄR för bara 99kr! Visst är det snyggt och annorlunda? :)

/Olivia